Kommentarer på Helt förtvivlad!


Skyfallen avlöste varandra. Men det såg värre ut än det var, det var ändå ganska varmt och så länge jag var i rörelse frös jag inte.

Idag var jag uppriktigt sagt fullständigt förtvivlad. Löpningen gick 100-procentigt bra men ändå var jag beredd att avsluta löpet och omedelbart åka hem.

Jag har idag drabbats av ständiga skyfall. Och när det inte regnade var jag ändå genomblöt på grund av den höga luftfuktigheten. Besvärligt? Inte alls, det var snarare stimulerande att klara så svåra yttre förhållanden. De 60 km på en mycket hårt trafikerad motortrafikled mellan Lee´s Summit och Warrensburg klarades av ganska snabbt. Trevligt också att för en billig penning (46 dollar) kunna ta in på ett fint Super8.

Trots att löpningen gick så bra var det här en skräckdag för mig. När jag drog igång datorn kom en mystisk skylt upp som meddelade att "minnet kastas bort och windows raderas". Jag stängde då av datorn men sedan ville den aldrig starta.

Plötsligt insåg jag att faktiskt hela löpet bygger på att min dator fungerar och att jag kan kommunicera med omvärlden. Jag var fullständigt förtvivlad och var inställd på att omedelbart resa hem. Jag gjorde massor av startförsok men datorn var död. Hur har jag kunnat bli så teknikberoende?

Precis innan jag skulle gå och lägga mig gjorde jag ett sista försök. Och plötsligt gick datorn igång! Krismeddelandena till familjen via Facebook från motellets dator fick dras tillbaka. Nu hoppas jag bara att jag kan starta datorn även i morgon och fortsätta löpet till Sedalia.

Skönt också att jag nu är långt ifrån storstan Kansas City. Det får också bli Dagens Fråga: i vilken delstat ligger Kansas City?

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle B. - 2010-06-14 08:32:17

Kansas City ligger i både i Kansas och Missouri.

Antar att staden expanderat från Kansas in över gränsen till Missouri.

#2 Markus Björnström - 2010-06-14 08:32:46

Hej, Björn!
När en göteborgare tycker att det regnar för mycket, då är det allvar.
Kämpa!

#3 Lars E - 2010-06-14 09:19:57

Gissar på både och, vid Missouri flodens strand, Kansas och Missouri.

Kör en virus check på datorn !

Kämpa på !

#4 Jan Suneson - 2010-06-14 09:41:41

Hej
Har du fått mina 5 mail över veckans detaljplanering? Blev lite orolig då jag läste om dina datorproblem och inte fick sedvanliga ?morgonbrev? från dig. Låter inte alls bra det där med datorn. Försök kom tidigt till Jefferson på onsdag (huvudstad i den stat som Kansas City ligger i) och uppsök en datorbutik.
Nu drar vi till Göteborg. Den bärbare är med.
Det blir mycket blött i dag också.

#5 Anders - 2010-06-14 10:23:48

Det finns två Kansas City, en i Missouri och en i Kansas. Lustigt nog är den som ligger i Kansas klart mindre än sin namne i Missouri.

Hoppas vädret blir bättre snart.

#6 Johan - 2010-06-14 10:53:49

Huuh! Man går in och läser dagens episteltext från dig med rysningar utefter ryggraden. Vad har han råkat ut för i natt? Oväder, hotfull omgivning, stängda matställen, datorhaveri, etc. Det är spännande som en thriller. Och varje gång denna lättnad: han klarade det, han fortsätter, trots allt! Det må vara en väldig fysisk prestation du är inne på, men den mentala är ännu mer monumental - och beundransvärd, tycker jag. Allt gott!
Johan S

#7 Pär Wikström - 2010-06-14 13:18:11

Exakt Johan. Det här är bättre än en riktigt spektakulär TV-serie. Nu på slutet har ju spänningen verkligen förtätats med nästan laglös storstad, svåra skitväder mm. Och hela tiden finns det överhängande hotet att det kan räcka med att trampa snett i en vägspricka och vricka foten ordentligt för att hela projektet ska gå i stöpet. Krypande spänning verkligen!
Go Björn go!

#8 Jonas W - 2010-06-14 19:29:54

Huvva, skräck, trasig dator. Nu är det motigt förstår jag! Kämpa på!

#9 Bjorn - 2010-06-14 22:59:16

Ja visst, det finns tva Kansas City, ett i Missouri (storst) och ett i Kansas. Jag var bara i KC i Missouri.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg