Kommentarer på Svensk sommar


Vilken underbar vag till Otterville. Allt regnande har gjort att det vaxer sa det knakar.

Rod- och vitklover, stor karingtand och baldersbra. Blomorna langs vagrenen kanns igen och det var som om jag sprang i det mest underbara svenska sommarlandskap.

Det ar oerhort vackert har i Missouri. Vaxtligheten ar mycket frodig pa grund av allt regnande. Det var lange sedan det var sa har gront, sager lokalbefolkningen men ar samtidigt oroad over att maktiga Missouri River ska svamma over.

Det var valdigt varmt idag, upat 30 grader, men inte alls samma luftfuktighet som igar. Min lilla kylvaska fram pa vagnen var ett mycket lyckat kop. Isbitarna fran motellet haller flaskorna kalla storre delen av dagen. Totalt blev det 45 kilometer till Tipton.

Jan, som finslipat rutten for mig, foreslog idag att jag skulle ta en avstickare fran highway 50 och bege mig in pa smavagarna till Otterville dar det skulle finnas en restaurang. Det holl pa att sluta med en forskrackelse. Jag fick reda pa att restaurangen stangde klockan 2. Skulle jag hinna? Lite desperat bad jag en bilforare aka i forvag och meddela att jag var pa ingang. Sedan blev det att lubba for allt vad tygen holl. Jag hann och serverads en underbart god kottsmorgas, pommes frittes, sallad och massor av Pepsi. Tur, for nagon mat fanns annars inte att fa. Och i kylvaskan las en stor ol. En lyckad dag med andra ord.

Imorgon bar det av till Jefferson City, Missouris huvudstad. Kanske blir det nya dack till babyjoggern. 

Dagens Fraga: Vilka stader i Missouri ar storre an Jefferson City?

 Keepon running!

PS Nar jag far tid ska jag fixa det dar med prickarna over bokstaverna




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle B. - 2010-06-17 07:29:52

Är det också dags för ett skobyte snart?

#2 Ulf - 2010-06-17 12:52:30

Kansas City, Saint Louis, Springfield, Independence, Columbia och St. Joseph i storleksordning.

#3 David - 2010-06-17 13:03:39

Kansas City, Saint Louis och Springfield for sure! Förmodligen Trumans hemstad Independence också. Jefferson City är en ganska liten stad väl?

#4 Jonas W - 2010-06-18 15:33:15

Det låter fint! Vilken kanonupplevelse. Det är fint här i Sverige också nu! Lycka till...

#5 Bjorn - 2010-06-20 04:37:24

Kalle: Ja, ett av paren borjar bli ratt blankslitet men vantar nog ett tag till med byte. Den varma asfalten gor att skorna inte haller sa lange. Mar akut kanns byte av dack till karran och jag ar i desperat behov av nya innerslangar.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg