Kommentarer på California here I come!


Jag ar i Californien- fast bara i California i Missouri sa det blev inget hopp vid skylten.

Rune Larsson och jag ar inte de enda svenskar som gett oss pa coast to coast i USA. Det finns minst en till men han tvingades avbryta.

Jag kommer att tanka pa forfattaren och lararen Erik Bengtsson fran Varmland nar jag igar torsdag stannade till for lunch i staden California har i Missouri. Erik gjorde pa 70-talet ett forssok att springa tvarsover USA och skrev en bok om det, "California here I come". Det ar en draplig bok, den tycker jag du ska lana pa biblioteket!

Erik nadde dock inte malet Californien. Hans chauffor hoppade av. Erik fick da sjalv kora bilen, lifta tillbaka och sedan springa till bilen. Nar han kommit knappt halvvags fick han beskedet att bilforsakringen inte skulle galla i de aterstaende delstaterna sa han fick resa hem. Snopligt men roligt skildrat.

Kepp on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Niklas - 2010-06-18 20:29:39

Låter som han inte hade sin tur lika välplanerad som du har!
Hur många deletapper brukar du dela upp varje dags sträcka på? Vad förutom skor och däck sliter du ut under denna bravad du utför?

Tack för en otroligt inspirerande och kul blogg som vi får följa dagligen!

#2 Peter Malmqvist - 2010-06-19 00:00:35

Björn,
Nu har jag följt dina tre USA-lopp och kan konstatera att inga motgångar verkar bita på dig. Det är otrligt inspirerande, eftersom jag själv går här och surar över halvtaskigt väder och andra vardagliga motgångar. Din förmåga att hålla humöret uppe, trots att du råkar ut för diverse trubbel var och varannan dag, är imponerande. Lika imponerande är dina vardagsnära skildringar. Den bild av "småstads-USA" som du mestadels förmedlar har hela tiden varit mycket roliga att läsa - verkligen berikande. Att du orkar ge dessa välskrivna skildringar varje dag är otroligt. Och du - strunta i att leta eter prickarna. Det går jättebra så här.

Keep up the good work!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg