Kommentarer på Forradisk idyll


Fritidsfiskare vid Moreau River. Solen gassar och jag far lust att ta en simtur for att svalka en kokande kropp. Tur att jag inte gjorde det for i detta vattern lurade hemskheter.

Tolv liter vatska gick at idag. Termometern  visar 95 F (35 grader)  men varmetindex, det vill saga hur man upfattar varmen var 42 grader.

Idag var arets varmaste dag. Svetten forsade och kombinationen hog varme och luftfuktighet gjorde att heatindex lag pa 42 grader. Da ville jag ner i floden men tur var att jag inte tog en simtur.

Kan man bada har? Jag var inne pa en stenkrossanlaggning i narheten av Osage River och kvinnan pa det lilla kontoret fick nagot konstigt i blicken. Efter ett tag krop det fram: nagon hade kvallen innan hoppat fran bron och polisen hade varit har pa morgonen och draggat men inte funnit kroppen. Plotsligt fick jag ingen lust att bada.

Bada gjorde jag daremot i svett. Egentligen var det vansinne att vara ute och springa en sadan har dag, dessutom 66 kilometer i de varsta backar jag varit med om, inte enormt branta men highway 89 gick upp och ner hela tiden.

Det tog darfor sin rundliga tid, uppat tio timmar var jag ute pa vagarna och tre timmar satt jag och flamtade pa tva McDonaldsrestauranger och drack iste.  Jag lyckades ocksa springa fel nagra kilometrar och drabbades av punkteringar. Men fram kom jag och nagon vatskebrist verkar jag inte ha drabbats av.

Roligt? Nja, det har var lite too much. Och morkerlopningen sista timman till motellet i Belle var lite farlig. Motellet med det segaste internet jag varit med om kostade bara 25 dollar, billigast hittills, men rummet var hyggligt.

Morgondagen till Cuba  kan dessvarre ocksa bli jobbig eftersom matstalle nu saknas och backarna fortsatter. Kanns som jag behover nagra "normala" lopdagar och mera somn.

 Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2010-06-19 13:48:42

Hej
Det tycks bli något mindre upp och ner idag.
Fick du mitt mail med excel dokumentet?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg