Kommentarer på Jag svettas kopiöst!


Tröjan vrids ur fran svett i skuggan under traden. Snart var det dags for strumporna.

Hur ofta vrider du ut löparkladerna under din löptur? Jag gör det flera ganger om dagen!

Kanske har jag kommit pa modellen hur jag ska hantera den enorma svettningen. Svettiga klader i kombination med rörelse ar liktydigt med skavsar. Darför springer jag numera helt naken och utan skor. Nej, jag skamtar, jag byter i stallet klader stup i kvarten. Och det har faktiskt fungerat ganska bra, de blöta kladerna har idag torkat pa karran. Egentligen skulel jag ocksa skifta skor men det har inte gjorts vilket resulterade i en ny blasa.

Jag gick idag mest pa sportdryck (Powerade) som inhandlas pa Dollar General for 1 dollar flaskan före skatt. En sportdrycksmissbrukare som jag hade inga svarigheter att fa tag i det livgivande vattnet- Dollar Generalerna lag tatt langs vagen. Och i en butik bad man till Gud om det skulel ga bra for mig. 

Gud hör bön, sags det. Och det gick verkligen bra. De 65 kilometrarna fran Arthur till Huntingdon i 40 graders varme tog visserligen sin tid men fram kom jag. Jag hade ocksa tur att en bilist stoppade mig och varnade for att vagen till motellet var avstangd pa grund av tva broarbeten. Jag fick darfor i kolmorkret ta en omvag men det gick bra att hitta med GPS:en. Vilken toppeninvestering!

Nej, det ar inte dags for malgang men bara  20 procent aterstar nu. Bilden fran en motorcykelklubb dar det pa dörren upplystes om att slagsmal, sprit och vapen var förbjudna. Tyvarr var ingen dar sa jag kunde inte ansöka omrunning!
 medlemsskap, annars sympatiserar jag med klubbens principer.

Keep on running! 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Putchi - 2010-06-28 10:49:09

Många hade det tungt i årets Göteborgsvarv, då var det 25 grader och bara 21 km. 65km i 40 grader verkar helt omänskligt i jämförelse. Kul att se att det fortfarande går bra!

#2 Markus Björnström - 2010-06-28 11:28:55

Heja, Björn!

Otroligt att du klarar värmen så bra. Ät, drick och var glad!

#3 Cecilia A - 2010-06-28 15:32:55

Hej Björn! För en vanlig dödlig verkar det helt övermänskligt att springa 5-6 mil om dagen i 40 graders värme. Låter som något för den medicinska forskningen. Jag är djupt imponerad över din fantastiska prestation, den liknar inget annat. Men den som kan träna i ett parkeringsgarage har förstås den mentala styrka som krävs. Måste vara skönt för dig att tänka att det ändå bara är 20 procent kvar. Många varma hälsningar från gamla jobbet, hoppas att logistiken klaffar någorlunda på etapperna som återstår och att du träffar ännu fler trevliga medmänniskor!

#4 David H - 2010-06-28 21:44:54

Tänk, sist jag såg dig var på Påsksmällen i Enhörna och då var det snö på backen. Sedan dess har du sprungit oavbrutet. Så imponerande!
Du funderade aldrig på att springa den omvända rutten och starta i varma södern, med avslutning i nordväst?

#5 Tomas A - 2010-06-29 08:43:32

Heja Björn! Att följa alla matcher i fotbolls-VM kan vara nog så krävande. Men du verkar ha det aningen hårdare. Jag förstår att du priorieterar löpningen för bloggandet.
Hälsningar från fd arbetskamraten Tomas

#6 Bjorn - 2010-06-29 15:29:48

Putchi: Att tavla i varme ar lite annorlunda jamfort med det jag gor. Under tavling ar man under standig opress, hinner inte
dricka tillrackligt och ta den vila kroppen behover. Men visst r40-grader i mitt tempo ar ocksa too much.

Tomas: Hej, jag bloggandet har ofta tagit langre tid an att skriva en tidningsartikel. Att sa mycket kranglat med datorn har varit stressande och riskerade att aventyra lopningen. Hoppas anda att det fixar sig till sist, det brukar det gora.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg