Kommentarer på Bloggstopp


Just nu har jag sa stora tekniska problem att jag tvingas avbrytra bloggandet, forhoppningsvis bara tillfalligt. Den nya datorn har ocksa medfort att bloggandet tar orimligt mycket tid. Somnen har blivit lidande och jag maste koncentrera mig pa lopningen.

Jag ar i Lexington, TN. Lopningen gar dessbattre fortsatt bra och i morgon tisdag springer jag cirka 60 km till Savannah, dock inte det Savannah i Georgia som ligger intill Tybee Island, mitt slutmal.

Keepon running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Staffan - 2010-06-29 07:34:00

Hej Björn. Följer intresserat dina prestationer. Hade det inte varit bättre att löpa åt andra hållet med tanke på värmen?

#2 FredrikH - 2010-06-29 08:16:12

Hej Björn! Trist att det inte blir ngr uppdateringar på ett tag - det är en liten höjdpunkt varje dag att läsa hur det går för dig. Hoppas vi snart hörs igen! :)

#3 Lars E - 2010-06-29 09:21:39

Hej Björn,

Ser fram emot varje update, oavsett när de dyker in !

Blir det ett dopp i Atlanten senare kanske ?

Heja Heja !!!

#4 Bjorn - 2010-06-29 15:24:12

Staffan: Jo, det hade kanske varit battre att ha vant pa rutten sett ur varmesynpunkt. Normalt blaser dock vindarna fran vasttill ost men inte i ar, jag har fatt mycket motvind. De flesta som springer coast to coast startar pa vastkusten ochformig kanns det som om man springer hem, man far ocksa solen i ansiktet vilket jag ser som en fordel. Sa det ar inte sakert att det blivit samycket battre/lattare om jag vant pa ruttren

Lars E:Sjalvklart ska det bli ett dopp i Atlanten!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg