Kommentarer på USA:s bibelbälte


En stor skylt pa gräsmattan upplyste alla om vem den har villaägaren har som favorit. Kyrkorna lag ocksa tätt här i sydöstra Indiana.

-Du har kommit till bibelbältet. Här kan du kanna dig trygg, säger kvinnan pa macken och vill inte ha betalt for den stora pizza hon nyss bakat till mig.

Savannah! Det blev en fin skalp jag tog idag. Jag verkar vara en varanndagsgubbe; igar svag idag stark. Tänk vad roligt det ända ar att springa nar man känner sig sa där stark. Det är som i ungdomens dar när man korde moped och tävlade med kompisarna om vem som hade den snabbaste moppen. Man lag jämnsides och kompisen trode man hade fullgas men det fanns lite kvar att vrida i gashandtaget. Precis sa där var det, jag hade lite krafter kvar även mot slutet av dagen, totalt blev det 60 km fran Lexington.

Visst känner jag mig trygg, jag är inte rädd for manniskona. Jag  ar sa liten och kan krossas hur lätt som helst och da tvingas man lita pa alla.  Inte ens den argaste hund kan skrämma mig. Det ar nästan sa jag längtar efter att de ska springa ut och skälla pa mig. Jag maste ha fatt ett bra handlag med hundar for efter ett tag viftar de pa svansen och är mina kompisar.

Ingen dag utan viss dramatik. Igar glömde jag kvar planboken pa toaletten pa en liten landsortsmack. Efter nagon kilometer blev jag medveten om katasrofen, rusade tilllbaka med den högsta hastighet jag hallit i USA- planboken lag kvar!

Idag lyckades jag forstöra saval min mp3-spelare som mobiltelefon. Isvatten lackte ut fran kylväskan fram pa vagnen och blötte ner ryggsäcken dar sakerna lag. Synd, for nu kan jag inte lyssna pa mina favoritlatar. Pa nästa Walmart far ny billig telefon inhandlas. I fortsättningen blir det varma drycker.

Morgondagen (onsdag) till en vägkorsning alldeles intill gransen till Alabama kan ocksa bli dramatisk. I korsningen finns en butik med restaurang men inget motell. Risken for att jag tvingas campa ar stor, jag avskyr camping. Men motellägaren här i Savannah kanske löser problemet for mig. Han blev sa exalterad vid min ankomst att han fotograferade mig, gav mig kontinentlöparrabatt och kanske fixar han ocksa sa att nagon kommer ut och hämtar mig i bil efter avslutad arbetsdag och kör ut mig morgonen därpa.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle B. - 2010-06-30 07:51:16

Funkar det inte att springa via Luka (precis i hörnet av Mississippi) och därefter till Muscle Shoals?

Lär finnas tre stycken logialternativ.

Alltså måste det finnas någon hake med det alternativet...

.

#2 Jan Suneson - 2010-06-30 08:15:23

Kalle
Den enda haken är att sträckan till Muscle Shoals är 16 km längre över Iuka än via Murphy Cross Roads. Jag hade nog själv valt Iuka med möjligheter till riktiga och viktiga matraster, men Björn är nog mer sliten än vad som framgår av bloggen. Bra rekat i alla fall.

#3 David - 2010-06-30 08:42:19

Tips för att få kallvatten hela dagen: Lägg vattenflaskan/dunken halvfylld med vatten i frysen över natten. Fyll på med vatten på morgonen. Under dagen tinar isen i lagom takt och du får kallvatten hela dagen.

#4 Tomas A - 2010-06-30 08:43:52

Hej Björn!
Härligt att bloggandet är igång igen. Jag har dock lite svårt att tro att du skulle kunna vara svag.

#5 Inkan - 2010-06-30 09:54:58

Äntligen har jag hittat rätt igen. Och nu har jag läst allt bakåt och kommer att självklart läsa framåt... Och så spännande att följa med på rutten.
Du är verkligen the running champion!

#6 Jonas W - 2010-06-30 20:22:33

Det är nog ställbart munstycke på varannandagsgubben, som på moppen, går bra ibland, ibland inte. Ha det bra.

#7 Bjorn - 2010-07-01 07:24:24


Kalle: Du paverkade mitt vagval. Det blev Iuka. Ett bra val!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg