Kommentarer på Ingår i sheriffens valkampanj


Sheriffens valarbetare vinkade glatt till alla bilar som  passerade.

Det pagar val av sheriff i staden  Decatur, Alabama. Ska Greg Bartlett bli omvald for en ny fyraarsperiod? Kanske for nu ingar jag  i sheriffens kampanjteam!

Jag forstar inte riktigt hur det gick till. Nar jag idag pa morgonen passerar en stor gatukorsning i Decatur star en massa valarbetare och vinkar till alla som passerar. De haller upp skyltar om nagon sheriff som heter Greg Bartlett. Jag tar nagra bilder och plotsligt har jag ett gult gummiarband runt min handled, ett band som alla valarbetare bar.

-Greg,  har ar en kille fran Sverige, sager en av skyltviftarna och ringer till sheriffen som star i andra andan av korsningen.

-Bra, han far inga i kampangteamet, svarar Greg.

Bandet bar jag under hela dagens lopning, 61 km, till staden Arab. Jag ser sheriffens  valaffischer langs vagen och  pa en av mackarna jag stannar till propagerar jag pa skoj om Gregs forttrafflighet. Personalen tar mig pa fullt allvar och instammer att Greg ar en hyvens kille.

Det har sina fordelar att vara en lite udda figur. Pa det fina motellet Jameson Inn i Arab far jag kraftig rabatt. Och det blir aven sedvanlig kontinentloparrabatt nar jag gor mitt tredje skobyte. Pa Academy Sports i Decatur far jag ett par Brooks Adrenaline for 88 dolllar, inte jattebilligt men pa Stadium i Sverige kostar skorna 1 200 kronor.

I morgon sondag blir det den tredje sexmilraen pa raken, nu till Attala. Jag gillar egentligen  inte sa har langa distanser men jag har knappt nagra val, motellens placering styr. Men sedan vantar nagra dagar med mer manskliga distanser.

Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 mialena - 2010-07-04 11:24:28

Testa att beställa skorna från wiggle.co.uk - 950:- med gratis porto! Lite bättre än 1200:-

#2 Bjorn - 2010-07-05 16:53:27

Tack for tipset! Bra att veta for Stadium har monpol pa Brooks i Sverige.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg