Kommentarer på 500mil och snart malgang!


Nu har jag vittring pa Savannah, Georgias huvudstad. Det ar dit jag ska, eller rattare sagt Tybee Island dar malgang vantas ske  den 18 juli.

Bara en vecka aterstar av aventyret. Och idag passerade jag 500 mil. Ska jag halla hela vagen och ska mina helt utslitna dack halla? Inget ar sakert forran jag kastar mig i Atlanten.

Det ar bara galningar som langdistansloper i det har vadret. Idag var det 39 grader och fortsatt hog luftfuktighet. I sanningens namn  kan det inte vara sarskilt halsosamt det jag nu gor. Det ar inget att hymla om; jag kanner mig sliten och dagens "korta" distans pa 48 km mellan Forsyth och Macon kandes som en 6-7-milare. Jag stapplade  in pa motellrummet sent pa kvallen - vad haller jag pa med egentligen?

Mina bakdack pa babyjoggern ar om an annu mera slitna an jag sjalv. Jag har pa ena dacket tvingats satta pa laglappar eftersom jag ar inne pa vaven och snart ocksa pa innerslangen. Jag har forgaves forsokt fa tag i nya dack men en losning kan vara pa gang. Mina dacksproblem verkar ha engagerat en hel landsanda...

Nar jag idag stannade till for lunch pa en bensinstation i Bolingbroke ville tva ortsbor till varje pris hjalpa mig. En mangd personer kontaktades och olika cykelaffarer och dess agare ringdes upp i hemmen trots att butikerna var sondagsstangda.  Och bara nagon timma senare  stannad en cyklist till och aven han ska forsoka ordna fram dacken. Sa kanske loser det sig i morgon.

Cloyd Hall och Peyton Wells jobbade hart  for att skaffa nya dack till min babyjogger.

Dagen var dock inte bara elande. Sondagsfrid radde pa vagarna eftersom alla var pa hogmassa.

Utanfor den har baptistkyrkan raknade jag till ett 50-tal bilar. Skont att de inte var ute och korde pa vagarna!

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Ulf - 2010-07-12 10:58:41

Beträffande Cheva pickupen för några dagar sedan.
Om han tror att han har en 37-39:a så tror han fel. Det är garanterat en årmodell 1941-1947.

#2 Bjorn - 2010-07-12 15:34:42

Du har ratt Ulf. Jag har ocksa fatt bildbevis fran min slakting i USA, Linda Feldman att det ar en pickup fran 40-talet
Kanske horde jag fel nar agaren sa arsmodell.
- - -
En annan korrigering: Preliminar malgang lordag den 17: juli, inte sondag den 18:e.

#3 Axel Hemlig - 2010-07-12 15:49:11

Det blir en spännande upplösning med värme och slitna däck nu på sluttampen. Önskar dig all lycka! Jag är mycket fascinerad av din bedrift. Kämpa på nu, ända in i kaklet/Atlanten!

#4 Jan Suneson - 2010-07-12 16:27:22

Nu har jag vittring pa Savannah, Georgias huvudstad skriver du i dagens bildtext. Georgias huvudstad är Atlanta.
Det finns en krisplan för målgång den 18:e. Vi får se. Jag vet inte.
Löparsåpan kunde inte få en mer rafflande upplösning. Vem ger upp först däcket eller Björn? Nästa helg vet vi. Knuffa fram Björn de sista 30 milen.

#5 Kalle B. - 2010-07-12 17:09:24

Vad blir nästa stopp?

Dublin enligt den preliminära skissen till ruttdragning verkar ligga lite väl långt bort.

#6 Jan Suneson - 2010-07-12 18:41:51

Kalle
East Dublin och Swainsboro cirka 50 km och 55 km ligger fast, Sedan får vi se hur färdig Björn är. Det finns ett alternativ att skippa ersätta Statesboro med Metter och sedan en hämt och utkörning från motell nära flygplatsen (Econo Lodge) Målgång blir då på söndag, men inget är bestämt.

#7 Jessica Rosqvist - 2010-07-19 21:29:58

Hej, Grattis!
Jag blev rekomenderad att läsa din blogg genom Cloyd Jr o Peyton som hjälpte dej med din vagn. Jag var aupair hos Peytons familj för 20 år sedan. Och har varit o hälsat på dom flera ggr sedan dess. Jättekul läsning. Hälsningar Jessica i Stenungsund


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg