Kommentarer på Fem dagar kvar: åskovader!


Glad trots ovädret- blixtarna var nära men regnet rensade luften sa att det gick att springa.

Pang! Blixtarna ar väldigt nära mig idag. Jag räknar till fyra och det fräser om dem. Jag springer i rena ödemarken och det finns ingenstans att ta skydd.

Visst var jag lite rädd idag under ett av de värsta askoväder jag varit med om. Blixtar väldigt nära ar otäckt. När det ar som värst stannar en bil till och fragar om jag behöver hjälp. Men jag tackar nej-regnet rensade luften och plotsligt gar det att springa normalt igen.

Jag skrev igar att jag var sliten. Det ar sakert riktigt men jag undrar anda om inte kraftlösheten mest bottnar i den enormt höga luftfuktigheten. Den forsvann nar regnet kom. Blöt var jag redan innan! Georgia är verkligen en press for mig, flera varnade innan just för luftfuktigehten. Men snart slipper jag den- bara fem dagar kvar nu.

Slitna är ocksa mina däck och idag lyckades Cloyd Hall, som jag skrev om igar, fixa fram nya och leverera dem till mitt motell utanfor Jeffersson. Han offrade flera timmar pa mig och körde minst tio mil tur och retur. Vilken enorm hjälpsamhet! Jag ar imponerad over hur man ställer upp i vatt och torrt for en trashank som jag. Tyvärr passade inte dacken, men det var inte Cloyds fel och jag har nu daligt samvete för att jag besvärade honom.

Dagens löptur fran Macon till söder om Jeffersson var kort, bara 41 km. I Jeffersson fick jag en pratstund med sheriffen. Jan hade foreslagit att jag skulle uppsöka polisstationen och utverka ett speciltillstand for att fa springa pa Intersate, det skulle korta tisdagens löpning till Dublin med nagra kilometrar. Dumt och fraga tyckte jag for ett nej skulle innebara komplikationer om jag ertappades pa motorvägen. Nu fragade jag ända och fick ett markligt svar:

- Ar det inte tillatet att springa pa interstate? Gor du det ar det inget allvarligt. Det enda som händer ar att du far skjuts till nasta exit.

Sa jag kommer imorgon tisdag att springa lite pa interstate, kanske längre an vad Jan foreslagit. Far se vad hans morgonbrev mynnar ut i.

Döda djur som inte tas bort fran vägarna ar en sorglig syn. Idag sag jag en död hund men först trodde jag det var en varg. Hunden hade legat dar länge- i Amerika verkar ett djurliv inte vara värt mycket. Beklämmande!

Det här var den tredje döda hunden jag sett liggande längs vägkanten. Folk verkar inte bry sig.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 cheap essay writing service uk - 2017-09-22 14:44:57

Your blog is very nice thanks for sharing Then just very nice, thanks for sharing to us Enjoyed every bit of your blog.Really looking forward to read more.

#2 bestvpnforkodi - 2017-12-07 11:33:41

Thanks for sharing really amazing post

#3 joycewood - 2018-11-01 09:57:57

Suneson med ett s i mitten är inget vanligt namn. Carl Suneson golfaren är inte släkt med oss. Vic Suneson var en pseudonym. Björn är nog just nu den mest â?berömdaâ? även om vår far Svante var en ganska känd biolog. google street view app


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg