Kommentarer på Tva dagar kvar: Sjunger pa sista versen


Nedlagda bensinstaioner ser jag ofta men den har utanfor Twin City i Georgia var lite aldre an vanligt. Ar jag i samma skick som pumparna?

Mycket sjunger pa sista versen just nu: min utrustning, lopet med final pa lordag och kanske aven jag sjalv.

Bara tva lopdagar kvar. Vad jag langtar efter doppet i Atlanten! Det kanns som det kan racka nu. 101 dagar och ett dagssnitt pa over 5 mil ar langt for en 62-aring. Nagra dagar till i denna fruktansvarda varme och jag hade varit knackt.

Nagra av er har varit inne pa att jag skulel ha vant pa lopet; startat i april i Georgia och avslutat i jul ii Washington. Helt ratt, det hade varit mycket battre. Jag hade sluppit varmen och kanske ocksa den hemska motvinden i South Dakota och Nebraska. Just motvinden tror jag var annu varre an soderns bastuvarme.

Jordgubbar, perfekt mat foren lopare.

Dagens etapp fran Swainsboro till Statesboro var 67 km, alldeles for langt. Morgondagens, nar jag moter fyra av mina fem barn pa ett motell utanfor flygplatsen i Savannah, blir lika lang. Konstigt nog ar jag osaker pa hur sliten jag verkligen ar. Nar luftfuktigheten plotsligt minskar gar maskinen igang igen. Min kraftloshet kan vara en ren vadereffekt.

Egentligen ar det ett valdigt markligt liv man for- rena luffarlivet men med inslag av varsta lyx. Det motell jag just nu ligger pa (Holiday Inn) ar  onodigt fint. Har skulle Rune Larsson inte trivas! Kalkylen om att hela aventyret kostar 100 000 kronor ar en grov underskattning. Dyrt? Ja, men aventyret ar vart varenda dollar. Mitt forsta coast to coast motsvarade for mig en miljonvinst, havdade jag da. Aven nu gar kalkylen pa plus!

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 DanielR - 2010-07-16 06:51:50

Otroligt inspirerande blogg. Nu är det inte långt kvar, kommer sakna rapporterna men unnar dig verkligen det där doppet i atlanten efter en grym prestation

#2 Jakob - 2010-07-16 08:45:11

Kör hårt! Otroligt starkt jobbat, det här har varit en riktigt motivationshöjare!
http://jakobbjorklund.blogspot.com

#3 Marianne Oskarsson - 2010-07-16 10:09:01

Härligt björn! Nu sitter ungarna på planet och längtar efter att få se och hurra dig in i mål. Otrolig prestation än en gång och du slutar då aldrig att förvåna. Blir det ett långlöp till måntro?!

Njut nu av den sista biten och vricka inga fossingar! Många kramar och gratulationer från ett nästan lika varmt Hong Kong!

#4 Gunnar Bruun - 2010-07-16 10:20:24

Fantastisk, Bjørn.
Det er utrolig motiverende å følge din ferd, og jeg håper de siste 2 dagene går lett. :)

#5 Putchi - 2010-07-16 11:28:01

Lycka till med finalen!!

#6 Axel Hemlig - 2010-07-16 15:01:17

Kämpa på nu sista biten! Luktar bragdguld om din prestation. Tack också för att du delat med dig av äventyret till oss. Det har varit spännande läsning! //A

#7 Solveig - 2010-07-16 15:20:41

Tänkte på Rune Larssons inställning till dyra hotell. Han är ju lite anti till det mesta. Det är klart roligare att läsa dina inlägg än Rune Larssons spalt i Runners World. Om Runes spalt ska handla om intervaller, ja då vet man att han aldrig kör intervaller. Om hans spalt ska handla om dyra skor, ja då vet man att billiga skor är bättre och helst ska man tillverka dem själv av några kartongbitar. Om hans spalt ska handla om energidryck, ja då vet man att det är mycket bättre att göra sån själv. Så himla förutsägbart. Björn, dina inlägg kommer saknas i min lilla löparvärld nästa vecka.

#8 Sigbritt - 2010-07-17 11:07:38

En fantastisk prestation, Björn! Du är en förebild för många, en motivationshöjande faktor för de flesta när det gäller löpning, motion i allmänhet och fokuseringsförmåga men också livsinställning, mod, nyfikenhet och formuleringsförmåga. Det är väl det som kallas att ha många strängar på sin lyra?!

#9 London - 2018-04-25 11:29:47

This is great article. I like thatLondon


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg