Kommentarer på Dag 14: Jag är i Utah!


Först hoppade jag vid delstatsskylten i Arizona . . .

och någon timma senare var de dags för ett nytt hopp inne i Utah fast här längs old Highway 91 fanns ingen skylt.

Det är alltid lite speciellt att korsa en delstatsgräns. Idag var det väldigt speciellt, jag korsade två gränser- Arizona och Utah.

Det rullar på väldigt bra. Enda problemet är egentligen datorstrul. Det kan låta bagatellartart men är stressande. Igår fick jag inte igenom det här blogginlägget men värre var krångel med mejlen. änk vad enkelt allt hade varit om man bara behövde springa, det är tusen grejer att sköta vid sidan av löpet.

Nåväl, vi har nu kommit till St George i Utah efter att ha färdats genom ett underbart bergslandskap. Många av bergen här i Utah lyser härligt röda, vägarna är kurviga och backiga och jag har passerat ett antal indianreservat. Rena glesbygden, "värre" än i Norrlands inland.

Gårdagens distans: 60 km

Keep on Running!

 




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Per S - 2014-05-08 17:05:50

Björn det verkar som det strular lite mera denna gång än tidigare CTC-löp? Kämpa på!

#2 Johan Renström - 2014-05-08 20:31:31

Vilket otroligt sätt att uppleva ett land på. USA är ju så stort, så mycket att se och uppleva. Nästa gång får du springa en annan riktning, t ex från Alaska till Florida eller nåt:) Hoppas jag själv orkar göra det där som pensionär ...

#3 Jonas Wincent - 2014-05-08 22:38:12

Härligt. Härlig läsning. Hoppas tekniken slutar strula för det kan driva en till en stroke....

#4 Tommy Törnquist - 2014-05-10 10:01:28

Imponerande distanser du gör varje dag. Hur många timmar springer du varje dag? I hur många pass delar du upp löpningen? Vad har du för dator med dig? iPad eller PC? Jag skulle kunna tänka mig att springa CTC men då valt till en början Göteborg - Stockholm.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg