Kommentarer på Vi besegrade bergen


Backarna var många och långa. Men landskapet var vackert, påminde om West Virginia i miniformat.

Andra dagen blev tuffare än väntat. Att etappen skulle bli lång, 63 kilometer, visste vi men inte att landskapet var så kuperat. Backarna höll på att knäcka mig idag.

Det är vackert där vi springer. Bergen är mörkt gröna av lummig lövskog, rancherna ligger tätt och vi ser en hel del hästar ute på fälten. Vi springer på fina slingrande vägar, trafiken är gles när vi kommit bort från motorvägens brus och vi hör fågelsång, det låter som gulsparv fast det är säkert någon annan art.

Det är svårt att ta till sig allt det där vackra när löpningen går tungt. Får väl skylla på den tunna luften och alla backarna. Fast för Jan på rolerblades går det lätt, även uppför, och i nerförsbackarna svischar han om mig i hiskelig fart. Det ser riktigt farligt ut i bland.

Visst var jag trött. Men nog är det konstigt att krafterna sedan plötsligt kan komma tillbaka. En rejäl lunch och vila brukar göra under och undret fick jag uppleva i dag. Vi besökte en kinesrestaturang, där blev vi sittande en timma, och förutom en massa mat drack vi massor av te. Under de två sista milen till storstaden Colorado Springs kände jag mig väldigt stark.

I morgon fortsätter vi söderut till staden Fountain. Det blir en kort tripp på 3,5 mil men vi behöver nog båda ta igen oss lite.

Keep on running!

 




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Bertil Lönn - 2008-07-08 20:46:37

Hej Björn och Jan!
Då har RAND MC NALLY-vägkartan åter hamnat på bordet så att jag kan följa med på Er färd. I fjol följde jag Jan dagligen. Tack för de inlagda fotona. Hoppas på flera spännande rapporter. LYCKA TILL!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg