Kommentarer på En kamp mot blodsugare


Klockan 7 på morgon rullade jag ut från motellet i Fountain. Jan fick ställa in dagens övning eftersom etappen innehöll mycket grusvägslöpning.

Frågan är vilket som var värst: de blodsugande bromsarna eller gruset som fick vagnen att rulla tungt. Dagen blev trots besvärligheterna ändå mycket lyckad.

Sällan har jag plågats så av insekter. Efter ett par timmars löpning var helvetet över mig- en massa små bromsar som ideligen attackerade. Jag överdriver inte, jag slog nog ihjäl minst ett par hundra blodsugare under dagens  ensamlöpning. Landskapet var kargt, det enda som lyste upp var små blommande kaktusar. Lite läskigt var det att springa på vägar där det knappt körde några bilar.

Jan på sina rolerblades kunde inte vara med idag eftersom en stor del av etappen på drygt fem mil bestod av  grusvägar. Han fick ta lift ner till Pueblo men det får väl anses som laga förfall. Istället fick han träffa en massa roliga människor. Av de mera udda mötena var två fångar i randiga dräkter som plockade skräp på Pueblos gator strängt övervakade av sin fångvaktare. De hade inget emot att bli fotograferade och den bilden hittar du under rubriken Dagliga bilder.

Fortsätt att ställ frågor och kommentera, det livar upp oss.

Keep on running!

 




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg