Kommentarer på Funderar på att bli borgmästare


Nu drar vi rakt österut.. Vi har kommit till staden Fowler (1 206 invånare). Här har vi fått ett förslag från borgmästaren som är svårt att motstå.

Motellet i Fowler är till salu. Motellägaren, tillika borgmästare (major), tyckte vi skulle köpa det. Ekonomireporter som man är började jag förhöra mig om motellets lönsamhet och framtidsutsikter. Jodå, skapliga tyckte borgmästaren men jag får nog sova på saken.

Kanske skulle man också passa på att bli borgmästare i den lilla staden som hyser några vildavästerinspirerade butker, en polistation, en offentlig swimmingpool och lite annat smått och gott. Borgmästaren verkade nämligen ganska trött på sitt jobb. Gav inga pengar, bara 25 dollar i månaden, fyra sammanträden i månanden och en massa människor som ringer stup i kvarten om bortsprungna hundar och annat.

Detta skrivs med myggen surrade runt omkring mig ute på en av gatorna i staden. Fick gå runt länge för att hitta ett öppet trådlöst nätverk. Medan detta skrivs cirkulerar en polisbil runt om i kvarteret. Får sluta så jag inte blir haffad.

Mycket varmt idag, 32 grader och besvärlig löpning igen- men kul ändå! I morgon bär det av till La Junta där motellet är granne med polisstationen. Blir tryggt att ta in där.

Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Larry - 2008-07-11 21:40:09

Det verkar vara insektsår i år! Minns inte att du hade såna problem förra året. Hoppas det lugnar ner sig!

Keep on running!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg